Ballerinasæt med navn - Dusty pink

452 kr
Alm. 566 kr. Du sparer 114 kr (20%)
Størrelse

Indtast din egen tekst:
Midlertidigt ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse
Betaling
Layout & Levering

Prima Ballerina! Lad barnet og dukken matche.

Sæt med tylkjole, dukke og hvidt bamse med personligt broderi.
Et meget nuttet sæt til den fremtidige ballerina!

Denne fantastiske lille kjole passer til dem, der elsker alt det, der har med dans at gøre! Meget dejligt at hænge som udsmykning i børnenes værelse.
Den matchende kjole til kaninen gør denne gave endnu sjovere for barnet.
En meget personlig gave som er glimrende at give som fødselsdagsgave.

TYLKJOLE BØRN:
Tylkjole i rosa.
I taljen er der monteret et rosa bindebånd, som du binder sammen til en fin, stor sløjfe. Denne lille og meget vigtige detalje fuldender kjolens look.
Elastisk og justerbar talje.

Størrelse: XS-L (Se tabel med størrelser for relevante mål og alder)
Materiale: 80% nylon 20% polyester
Plejeanvisning: Håndvask/30 grader skånevask

TYLKJOLE DUKKE:
Mål talj: 11 cm
Materiale: 80% nylon 20% polyester
Plejeanvisning: Håndvask/30 grader skånevask

TØJDYR:
Blød bamse med broderi i øret, med barnets navn.
Kaninen har et hjerte med teksten "You & Me forever" broderet på numsen. En nuttet tekst, som minder barnet om, at denne bedste ven altid vil være lige her! Der er lagt vægt på stor omtanke og omhu hvad angår kvalitet og holdbarhed, da det er vores håb, at dette produkt vil give tryghed og varme i lang tid fremover.
Alle vores produkter er testet i henhold til gældende sikkerhedskrav i Europa, og de indeholder ingen skadelige stoffer.

Højde: 34 cm
Plejeanvisning: vaskes ved 40 grader

Betal hvordan du vil med Klarna

Når du handler hos os, kan du beslutte, hvordan du vil betale med Klarna. Det er op til dig, om du vil betale direkte, betale senere eller dele op. Det er smoooth.

Hent først. Betal senere.

”Hent først. Betal senere ”betyder, at du først får dine varer hjem, før du betaler.
Hvis der er noget galt, er du også omfattet af Klarnas køberbeskyttelse. En anden fordel er, at du kan logge på Klarnas app for at se og 
administrere alle dine fakturaer. For eksempel kan du betale med et enkelt klik eller forlænge betalingstiden.
Fakturagebyr 0 DKK.

Betal direkte
Med Pay Direct kan du betale dine køb direkte via din bankkonto. Pengene trækkes inden for 1-3 arbejdsdage efter, at butikken har sendt din ordre, og hvis vi ikke kan trække pengene ud af kontoen, sender vi i stedet en faktura til den e-mail-adresse, du brugte ved shopping.

Divide

Nogle gange er det dejligt at være i stand til at vælge selv. Klarna giver dig muligheden for at opdele din betaling i stedet for at betale alt med det samme. Vælg Del med Klarna i kassen, næste gang du handler hos os. Det er smoooth.

Fra 50 DKK/måned.

Layout & Leveringsmuligheder

Layout og levering:

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt. 

Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

Normal levering

Med normal leveringstid fremstilles og sendes varerne fra os inden for 5-7 arbejdsdage. Gebyret for normal levering er 42 DKK. Bestillinger over DKK 500 leveres gratis. I højsæsonen kan leveringstiden forlænges.

Express levering

Bestil inden kl. 12.00, og din vare bliver sendt fra os næste ugedag. Ekspressgebyr 106 DKK.
I højsæsonen fjerner Rofa Design muligheden for express levering.

Leveringsmetode

Vi sender din pakke med PostNord, og du kan vælge den postagent, der passer bedst til dig. Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage. Når pakken er leveret og kan hentes, modtager du en anmeldelse via sms. Efter syv dage modtager du en avi i postkassen. Hvis pakken ikke indsamles inden for 14 dage, returneres den automatisk til Rofa Design. Når vi videresender dine varer, tilføjes et ekspeditionsgebyr på 350 DKK. I PostNords app eller på PostNords websted kan du spore din levering og holde dig opdateret om forsendelsen.


Vare-ID:
67876

Releterade produkter
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn