Badelagen & putte-i-kasse med navn - Bear

Gennemsnitlig vurdering 5/5 baseret på 4 anmeldelser.
354 kr
Alm. 496 kr. Du sparer 142 kr (29%)
Indtast din egen tekst:
Midlertidigt ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse
Anmeldelser
Betaling
Layout & Levering

Anvendeligt og sjovt sæt til de allermindste!

Håndklæde med hætte og putte-i-kasse med navn. Det er dejligt at svøbe barnet i håndklædet med hætten efter et brusebad. Navnet og ørerne gør håndklædet endnu sjovere for barnet! Den fine putte-i-kasse i træ og med blå farvedetaljer er et klassisk, sjovt og lærerigt legetøj til barnet. I vil få mange legestunder med denne lille kasse!

PUTTE-I-KASSE:
Putte-i-kasse i træ, dekoreret med vores populære, blå Nordic-motiv. Putte-i-kasse i hvid, med et lysegråt låg.
Der følger 5 klodser i forskellige farver og former med til kassen.

Serien Nordic er designet med inspiration fra de skandinaviske skove og de nordiske sagaers land. Kvalitet, design og indtryk sammen med en etisk fremstillingsprocess er ikke noget, vi går på kompromis med. Selvfølgelig er alle vores produkter testet i henhold til gældende sikkerhedskrav i Danmark og Europa, og de indeholder ingen skadelige stoffer.

Materiale: Træ
Mål: 16x14 cm

Anbefales fra 12 måneder

HÅNDKLÆDE MED HÆTTE:
Materiale: Frotté
Må: 75x75 cm
Plejeanvisning: Vaskes ved 40 grader. Vaskes separat første gang.

Gennemsnitlig vurdering 5/5 baseret på 4 anmeldelser.Mega sødt sæt!
Købt badelagen og putte- i-kasse til en lille dreng, til hans dåb. Er så tilfreds med det hele :D

Betal hvordan du vil med Klarna

Når du handler hos os, kan du beslutte, hvordan du vil betale med Klarna. Det er op til dig, om du vil betale direkte, betale senere eller dele op. Det er smoooth.

Hent først. Betal senere.

”Hent først. Betal senere ”betyder, at du først får dine varer hjem, før du betaler.
Hvis der er noget galt, er du også omfattet af Klarnas køberbeskyttelse. En anden fordel er, at du kan logge på Klarnas app for at se og 
administrere alle dine fakturaer. For eksempel kan du betale med et enkelt klik eller forlænge betalingstiden.
Fakturagebyr 0 DKK.

Betal direkte
Med Pay Direct kan du betale dine køb direkte via din bankkonto. Pengene trækkes inden for 1-3 arbejdsdage efter, at butikken har sendt din ordre, og hvis vi ikke kan trække pengene ud af kontoen, sender vi i stedet en faktura til den e-mail-adresse, du brugte ved shopping.

Divide

Nogle gange er det dejligt at være i stand til at vælge selv. Klarna giver dig muligheden for at opdele din betaling i stedet for at betale alt med det samme. Vælg Del med Klarna i kassen, næste gang du handler hos os. Det er smoooth.

Fra 50 DKK/måned.

Layout & Leveringsmuligheder

Layout og levering:

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt. 

Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

Normal levering

Med normal leveringstid fremstilles og sendes varerne fra os inden for 5-7 arbejdsdage. Gebyret for normal levering er 42 DKK. Bestillinger over DKK 500 leveres gratis. I højsæsonen kan leveringstiden forlænges.

Express levering

Bestil inden kl. 12.00, og din vare bliver sendt fra os næste ugedag. Ekspressgebyr 106 DKK.
I højsæsonen fjerner Rofa Design muligheden for express levering.

Leveringsmetode

Vi sender din pakke med PostNord, og du kan vælge den postagent, der passer bedst til dig. Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage. Når pakken er leveret og kan hentes, modtager du en anmeldelse via sms. Efter syv dage modtager du en avi i postkassen. Hvis pakken ikke indsamles inden for 14 dage, returneres den automatisk til Rofa Design. Når vi videresender dine varer, tilføjes et ekspeditionsgebyr på 350 DKK. I PostNords app eller på PostNords websted kan du spore din levering og holde dig opdateret om forsendelsen.


Vare-ID:
658653469

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn