Barnerygsæk med navn - Nordic bunny

(17)
266 kr
Indtast din egen tekst:
Midlertidigt ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Rygsæk med navn.
Sød rygsæk, som passer fint til børnehaven. Meget praktisk at have med sig, når personalet har mange tasker at holde styr på.
En ekstremt sød brun/rosa rygsæk i form af en kanin, som gør det endnu sjovere for barnet at bære sin taske til børnehaven.
Tasken har en stort rum med plads til det, som behøves i løbet af en dag i børnehaven, og en mindre yderlomme til småting. Den polstrede ryg giver rygsækken stabilitet, så den ikke mister formen. Stropperne på rygsækken kan justeres.
Navnet broderes på rygsækkens yderlomme.

Serien Nordic er designet med inspiration fra de skandinaviske skove og de nordiske sagaers land. Kvalitet, design og indtryk sammen med en etisk fremstillingsprocess er ikke noget, vi går på kompromis med. Selvfølgelig er alle vores produkter testet i henhold til gældende sikkerhedskrav i Danmark og Europa, og de indeholder ingen skadelige stoffer.

Mål: 30x23x10 cm
Plejeanvisning: Tåler håndvask

OBS! Tasken anbefales til børnehavebørn i alderen 2-5 år. Hvis du gerne vil have plads til skolemapper og gymnastiktøj, anbefaler vi vores skolerygsække med navn!

 

Anmeldelser
Gennemsnitlig vurdering 5/5 baseret på 17 anmeldelser.

Fin men kunne måske være lidt større i tykkelsenSuper fin lille rygsæk:-)
Se flere anmeldelser...
Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:1413-1

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn