Postersæt med navn - Century pink

451 kr
Alm. 531 kr. Du sparer 80 kr (15%)
Indtast din egen tekst:

Upload filer:
Billede
Midlertidigt ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse
Betaling
Layout & Levering

Tut-tut!

Sæt med klodstog, poster og træramme med navn. Passer perfekt som f.eks. dåbsgave. En meget unik og mindeværdig gave, som bliver et minde for livet.

Et sjovt legetøj, som man kan trække rundt med, og endda hjælper barnet med at forbedre motorikken.

Trætoget passer også meget godt som en fin og personlig indretningsdetalje på hylden i børneværelset! En lille detalje, som giver værelset det lille ekstra, personlige touch.

En personlig og unik dåbsgave i rosa.

KLODSTOG:
Toget trykkes med et personligt motiv, dato, klokkeslag, vægt og længde.

På den ene side trykkes dine oplysninger. På den anden side trykkes søde små figurer i grå. Klodserne kan så byttes rundt, så du kan blande siderne med dine egne oplysninger, og siderne med de søde figurer, hvis du vil det!

OBS! Motivet ændres til sort/hvidt.

Anbefales fra 12 måneder.

Materiale: Træ
Mål: 37x7x11.5 cm

MAGNETRAMME
2-delt magnetramme i træ til din personlige poster.
Posteren sættes fast mellem to den øvre og nedre ramme. En meget dejlig og diskret indretningsdetalje, som både passer til børneværelset og andre værelser i huset!

Materiale: Træ
Mål: 30 cm

Betal hvordan du vil med Klarna

Når du handler hos os, kan du beslutte, hvordan du vil betale med Klarna. Det er op til dig, om du vil betale direkte, betale senere eller dele op. Det er smoooth.

Hent først. Betal senere.

”Hent først. Betal senere ”betyder, at du først får dine varer hjem, før du betaler.
Hvis der er noget galt, er du også omfattet af Klarnas køberbeskyttelse. En anden fordel er, at du kan logge på Klarnas app for at se og 
administrere alle dine fakturaer. For eksempel kan du betale med et enkelt klik eller forlænge betalingstiden.
Fakturagebyr 0 DKK.

Betal direkte
Med Pay Direct kan du betale dine køb direkte via din bankkonto. Pengene trækkes inden for 1-3 arbejdsdage efter, at butikken har sendt din ordre, og hvis vi ikke kan trække pengene ud af kontoen, sender vi i stedet en faktura til den e-mail-adresse, du brugte ved shopping.

Divide

Nogle gange er det dejligt at være i stand til at vælge selv. Klarna giver dig muligheden for at opdele din betaling i stedet for at betale alt med det samme. Vælg Del med Klarna i kassen, næste gang du handler hos os. Det er smoooth.

Fra 50 DKK/måned.

Layout & Leveringsmuligheder

Layout og levering:

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt. 

Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

Normal levering

Med normal leveringstid fremstilles og sendes varerne fra os inden for 5-7 arbejdsdage. Gebyret for normal levering er 42 DKK. Bestillinger over DKK 500 leveres gratis. I højsæsonen kan leveringstiden forlænges.

Express levering

Bestil inden kl. 12.00, og din vare bliver sendt fra os næste ugedag. Ekspressgebyr 106 DKK.
I højsæsonen fjerner Rofa Design muligheden for express levering.

Leveringsmetode

Vi sender din pakke med PostNord, og du kan vælge den postagent, der passer bedst til dig. Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage. Når pakken er leveret og kan hentes, modtager du en anmeldelse via sms. Efter syv dage modtager du en avi i postkassen. Hvis pakken ikke indsamles inden for 14 dage, returneres den automatisk til Rofa Design. Når vi videresender dine varer, tilføjes et ekspeditionsgebyr på 350 DKK. I PostNords app eller på PostNords websted kan du spore din levering og holde dig opdateret om forsendelsen.


Vare-ID:
89798567

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn