Cropped Image

Dåbsgave - Elephant

295 kr
Produktværdi 353 kr
Indtast din egen tekst:

* markerer obligatoriske felter

Kommer i juni

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Er du på udkig efter den perfekte personlige dåbsgave til en lille dreng? Vores unikke sæt med en sød elefant-nusseklud med personligt broderi og søde elefantfutter er den ultimative dåbsgave, der skiller sig ud fra traditionelle gaver.

Med navnet broderet på nussekluden bliver det en mindeværdig og personlig gave, der vil varme hjertet. Futterne i form af elefanter er både behagelige og bedårende og vil få babyen til at føle sig ekstra hyggelig.

Dette sæt er fuldendt med en elegant gaveæske, klar til at blive overrakt til den lille dreng. Giv en personlig og utraditionel dåbsgave, der vil fejre den særlige dag med stil.

 

SPECIFIKATION 

BABYTØFLER
Indermål: 10 cm
Ydermål: 13 cm
Materiale: 98% Polyester, 2% spandex
Vaskevejledning: 40 grader
 

NUSSEKLUD
Markeringsmetode: Broderi
Længde: 40 cm
Bredde: 40 cm
Materiale: 98% Polyester, 2% spandex 
Vaskeanvisning: 40 grader 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:D23-0084

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn