Cropped Image

Bamse, musselinfilt & tøfler i gaveæske, lyserød

480 kr
Produktværdi 678 kr
Indtast din egen tekst:

* markerer obligatoriske felter

Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Nu findes vores elskede krammedyr i form af kaniner i en ny, opdateret version - nu endnu mere bløde og hyggelige! Desuden er de miljøvenlige takket være deres genbrugsmaterialer.

Giv den nyfødte baby den varmeste velkomst til verden med denne hyggelige gavepakken.
Her finder du en lyserød muslinfilt, en hyggelig kanin med navn og et par søde strikkede tøfler. Et fremragende sæt til den lille.

Muslinfiltens åndbare egenskab regulerer temperaturen, hvilket gør filten velegnet til både varmt og koldt vejr og behagelig at have i både barnevogn og tremmeseng. Muslinfilten er desuden skånsom mod babyens hud.

De strikkede tøfler er perfekte at sætte på babyens fødder, når det bliver køligt. Tøflerne har justerbare bånd rundt anklen, hvilket gør det lettere, da de vil sidde på plads trods spark fra babyen.

I gavepakken for nyfødte finder du til sidst en ven, som vil følge med resten af livet. Den bløde kramme-kanin broderes med babyens navn i øret, hvilket gør kaninen endnu mere speciel. Kramme-kaninen vil blive den naturlige ledsager på alle de sjove og specielle oplevelser, som barndommen har at byde på. Skab minder sammen, som vil være fine at se tilbage på - hele livet.

Når du vælger en kanin fra Rofa Design, gør du ikke kun et barn lykkeligt, du gør også en fin indsats for at rydde op i vores forurenede have.

Vi er meget stolte af at stå bag vores GRS-certificerede kramme-kaniner, skabt af genanvendt plast. En Global Recycled Standard (GRS) certificering sikrer, at produktet er fremstillet af genanvendt materiale, og at arbejdsforholdene for arbejderne er gode.

Vores kramme-kaniner er skabt med respekt for både planeten og børnene. Ved at bruge genanvendt plast fra havet som råmateriale til vores kaniner, modvirker vi sammen forurening og skrald i havet, samtidig med at plasten kommer til nytte og bliver til en hyggelig kanin. Ved skabelsen af hver kanin bruger vi 16 plastflasker, som nu ikke længere skader dyr og natur. Sammen skaber vi en mere bæredygtig fremtid for vores børn.

SPECIFIKATION 

TØFLER 
Mål: 9 cm (0-3 måneder)
Materiale: 100% bomuld
Vaskeanvisning: 30 grader

MUSSELINFILT
Høyde: 120 cm
Bredde: 120 cm
Materiale: 100% bomull
Vaskeanvisninger: 30 grader 

KANIN
Markeringsmetode: Broderi  
Højde: 26 cm
Vaskeanvisning: 30 grader  
Materiale: Genanvendt polyester

Navnet broderes hele vejen gennem øret. Broderiet er dermed også synligt på bagsiden af øret. 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:0308-4

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn