Cropped Image

Bamser & fotoklodser i gaveæske, lyserød

480 kr
Produktværdi 693 kr
Indtast din egen tekst:
Dato: *
Klokken: *

Upload filer:
Billede 1 *
Beskær
Annuller
Billede 2 *
Beskær
Annuller

* markerer obligatoriske felter

Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Vores krammekaniner med navn er endelig tilbage på lager. Denne gang har de fået et nyt udseende, men er selvfølgelig lige så bløde og kærlige som altid. Krammedyrets materiale er nu lavet af genbrugsplast, hvilket gør kaninen til et miljøvenligt valg.

Vi byder dig velkommen til en verden af leg og sjov!

Giv barnet en luksuriøs babygave med navn, som vil blive et værdsat og hjertevarmende minde for både barnet og forældrene. I sættet finder du en langørede ven i form af en blød kanin, der broderes med barnets navn, og træklosser, der printes med barnets billede, oplysninger og sjove motiver.

Legetøjet med navn leveres i en gaveæske - klar til at blive overrakt til modtageren!

Når du vælger en af vores krammede kaniner, gør du ikke kun et kærligt valg for dit barn, men også for vores planets trivsel, da vores kaniner er skabt af genanvendt plast fra havet.

Rofa Design er stolt over at præsentere vores GRS-certificerede plysdyrkaniner, hvilket betyder, at de ikke kun er utroligt bløde, men også en del af bestræbelserne på at bevare vores have. Global Recycled Standard (GRS) er en international standard, der certificerer produkter med genanvendt materiale og sikrer, at produktionsprocessen opfylder miljø- og arbejdsforholdene.

Vores kaniner skabes med nøjagtighed og kærlighed, både til dit barn og miljøet. Ved at bruge genanvendt plast fra havene som råmateriale, reducerer vi mængden af affald, der forurener vores vand. Hver Rofa Design-kanin, lavet af 16 plastflasker, bidrager til at reducere forureningen af vores have og efterlader en renere fremtid til kommende generationer.

SPECIFIKATION 

BYGGEKLODSER
Markeringsmetode: Print 
Længde: 5 cm 
Højde: 5 cm
Materiale: Træ 
Vaskeanvisninger: Tørres af med en fugtig klud

KANIN
Markeringsmetode: Broderi  
Højde: 26 cm
Vaskeanvisning: 30 grader  
Materiale: Genanvendt polyester

Navnet broderes hele vejen gennem øret. Broderiet er dermed også synligt på bagsiden af øret. 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:BG-1115-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn