Cropped Image

Drøm sødt - Bear

443 kr
Produktværdi 648 kr
Indtast din egen tekst:
Kommer i juni

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Sov godt, drøm sødt, lille skat! Giv den lille nyfødte baby en "velkommen til verden"-gave, som vil være et værdifuldt minde at gemme til fremtiden.

Dette gave sæt bliver som en varm kram for den nyfødte. Sættet indeholder en hyggelig teddybjørn med barnets navn trykt, en snørrehue og en babytæppe i skønt, blåt musselin. Teddybjørnen vil blive en fantastisk ven at have med sig gennem barndommen. Huen og babytæppet i det moderne musselin er meget hyggelige for den lille.

Denne gave er omhyggeligt udvalgt for at skabe en følelse af kærlighed og tryghed for den bedårende, nyfødte dreng. Produkterne leveres i en fin gaveæske, hvilket gør oplevelsen ved både at give og modtage gaven meget speciel.

SPECIFIKATION 

BABYTÆPPE
Høyde: 120 cm
Bredde: 120 cm
Materiale: 100% bomuld
Vaskeanvisning: 30 grader  

MUSLINHUE - BLUE
Størrelse: 50/56 (0-3 måneder)
Omkreds: 36-41 cm
Vaskeanvisning: 30 grader

GOSEDUKKE
Mærkemetode: Tryk
Trykfarge: Hvit
Høyde: 22 cm
Materiale: Polyester
Vaskeanvisning: 30 grader

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:BG-03002

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn