Cropped Image

Krammedyr & puslespil i gaveæske, blå

480 kr
Produktværdi 627 kr
Indtast din egen tekst:
Dato: *

* markerer obligatoriske felter

Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Nu er vores bløde krammekaniner endelig på lager igen med et nyt opdateret udseende. Denne gang er de endnu mere krammevenlige og hyggelige! Kaninerne er lavet af genbrugsplast fra havet, hvilket gør krammedyret til et miljøbevidst valg.

Gør læring til et ægte eventyr med vores gaveæske! Denne personlige gaven til barn er ikke bare pedagogisk med den morsomme plukkesken, settet inkluderer også en myk kanin som blir en ny venn.

Stablekassen med navn er en legende og inspirerende udfordring for barnet, der lige er begyndt at udforske former og træner sin motorik. Den blå stablekasse printes med barnets navn og valgfri, personlig tekst.

Den bløde kanin med de venlige øjne broderes med barnets navn og vil blive en livslang kammerat, som barnet vil skabe mange fine minder med. Dette gave til børn leveres i en gedigen gaveæske, der gør gaven endnu mere speciel at give. Denne personlige gave vil blive værdsat af både børn og forældre.

Vores plysdyrkaniner er skabt af genanvendt plast, hvilket betyder, at du ikke kun giver dit barn en kærlig ny ven, men også bidrager til arbejdet for renere have.

Ved at vælge en plysdyrkanin fra Rofa Design hjælper du med at bevare vores planet for kommende generationer. Vores bløde kaniner er certificeret i henhold til GRS-standard. Et produkt, der er certificeret i henhold til Global Recycled Standard, sikrer, at legetøjet opfylder miljøkravene og sikrer også gode arbejdsforhold.

Vores kaniner indeholder materiale fra 16 genanvendte plastflasker, og med hver kanin bidrager vi til en renere fremtid for kommende generationer.

SPECIFIKATION 

PUTTE-I-KASSE
Markeringsmetode: Print 
Længde: 16 cm
Højde: 12 cm
Bredde: 14 cm  
Materiale: MDF/Træ 
Vaskeanvisninger: Tørres af med en fugtig klud 

KANIN
Markeringsmetode: Broderi  
Højde: 26 cm
Vaskeanvisning: 30 grader  
Materiale: Genanvendt polyester

Navnet broderes hele vejen gennem øret. Broderiet er dermed også synligt på bagsiden af øret. 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:KG-0129-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn