Cropped Image

Krammedyr & puslespil i gaveæske, rosa

480 kr
Produktværdi 627 kr
Indtast din egen tekst:
Dato: *

* markerer obligatoriske felter

Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Endelig er vores krammekanin med broderi tilbage på lager! Nu endnu mere hyggelig end tidligere og med nyt udseende. Kaninens materiale er desuden et miljøbevidst valg, da det er lavet af genbrugsplast.

Giv barnet en lærende oplevelse med vores gaveæske!
Denne personlige gave til små børn er både lærerig og hyggelig med en stablekasse, der bliver printet med navn, og en kanin-kludedukke - også denne med navn.

Stablekassen med navn bliver en legende udfordring for barnet, der øver på former og motorik. Kassen printes med barnets navn og valgfri tekst.

Den søde kanin-kludedukke med broderet navn vil blive en livslang ven, som barnet vil skabe mange fine minder med. De venlige øjne og den bløde pels udstråler kærlighed og hygge!

Denne gaveæske til børn pakkes ind i en fin gaveæske, hvilket gør gaven endnu sjovere at give - og modtage! Denne personlige gave vil blive værdsat af både børn og forældre.

Rofa Design er stolte over at præsentere vores GRS-certificerede kaniner, hvilket betyder, at de ikke kun er utroligt krammelige, men også en del af indsatsen for at bevare vores have. GRS, Global Recycled Standard, er en standard, der certificerer genanvendt materiale og sikrer både miljømæssige krav og gode arbejdsforhold i produktionsprocessen.

Kærlighed og omsorg er kernen i skabelsen af disse kaniner, og ved at bruge genanvendt plast fra havet reducerer vi mængden af affald, der forurener vores vand. Hver kanin skabt af os giver ny betydning til 16 plastflasker og bidrager til en renere fremtid for kommende generationer.

SPECIFIKATION 

PUTTE-I-KASSE 
Markeringsmetode: Print 
Længde: 16 cm
Højde: 12 cm
Bredde: 14 cm  
Materiale: MDF/Træ 
Vaskeanvisninger: Tørres af med en fugtig klud 

Anbefalet fra 12 måneder. 

KANIN
Markeringsmetode: Broderi  
Højde: 26 cm
Vaskeanvisning: 30 grader  
Materiale: Genanvendt polyester

Navnet broderes hele vejen gennem øret. Broderiet er dermed også synligt på bagsiden af øret. 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:KG-0128-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn