Cropped Image

Plysbamse, muslintæppe & tøfler i gaveæske, sand

480 kr
Produktværdi 678 kr
Indtast din egen tekst:

* markerer obligatoriske felter

Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Velkommen den lille babyen til verden på beste måte med dette perfekte settet for nyfødte.
I settet finner du en myk kosekanin med personlig broderi i øret, et muslinteppe og et par utrolig søte, blå tøfler - koseligere blir det ikke.

Vores elskværdige krammekaniner med navn er endelig tilbage på lager! Denne gang med nyt udseende og endnu blødere og hyggeligere. Desuden er materialet lavet af genbrugsplast, hvilket gør kaninen til et miljøbevidst valg. Den koselige kaninen med barnets navn brodert i øret er en fin venn å finne trygghet og lek i. Sammen vil kaninen og barnet kunne oppleve alle spennende opplevelser som barndommen har å by på, og skape fine minner. Kosedyret er et fint minne å spare for resten av livet.

Det koselige muslinteppet er laget av høykvalitetsmateriale og er perfekt å bruke både i sprinkelsengen og i vognen. Muslintygets pustende egenskaper regulerer temperaturen og skaper et behagelig miljø for babyen. Muslinteppet er også skånsomt mot babyens sensitive hud.

De uimotståelig søte tøflene med justerbart bånd er perfekte når de små føttene blir kalde. Med det justerbare båndet rundt ankelen vil tøflene garantert sitte på føttene til tross for livlig spark fra babyen.

 

SPECIFIKATION 

TØFLER 
Mål: 9 cm (0-3 måneder)
Materiale: 100% bomuld
Vaskeanvisning: 30 grade

BABYTÆPPE
Høyde: 120 cm
Bredde: 120 cm
Materiale: 100% bomuld
Vaskeanvisning: 30 grader  

KANIN
Markeringsmetode: Broderi  
Højde: 26 cm
Vaskeanvisning: 30 grader  
Materiale: Genanvendt polyester

Navnet broderes hele vejen gennem øret. Broderiet er dermed også synligt på bagsiden af øret. 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:0309-3

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn