Cropped Image

Plysdyr & pudebetræk i gavekurv, lyserød

369 kr
Produktværdi 560 kr
Indtast din egen tekst:
Dato:

* markerer obligatoriske felter

Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Forkæl det lille barn med dette vidunderlige gaveæske! I æsken finder du pudebetræk og kanin med navn.

Nu er vores fine krammekaniner endelig på lager, denne gang med et opdateret udseende - og selvfølgelig er de mindst lige så hyggelige som sidst. Desuden er kaninens materiale lavet af genbrugsplast fra havet.

Den bløde krammebamse med broderet navn bliver straks en ny bedste ven, der vil være med på mange sjove eventyr. Pudebetrækket er det perfekte supplement og skaber en hyggelig og personlig atmosfære på børneværelset.

Præsenteret i en bedårende gavekurv bliver dette sæt den ultimative babygave, der vil blive elsket af modtageren. Giv en gave fyldt med kærlighed og omtanke og skab minder, der varer evigt med vores eksklusive børnegave!

Når du vælger en plysdyrkanin fra Rofa Design, giver du ikke kun dit barn en kærlig legetøj, men også et symbol på ansvar med dets materiale skabt af genanvendt plast fra havet.

Ved at vælge en kanin fra os bidrager du til arbejdet med at rense vores have og bevare vores planets bæredygtighed. Vores fantastiske plysdyrkaniner er skabt af genanvendt plast og er GRS-certificeret. Global Recycled Standard (GRS) sikrer, at vores kaniner opfylder miljøkrav og at gode arbejdsforhold opretholdes gennem hele produktionsprocessen.

Ved at tage vare på både miljøet og børnenes trivsel bliver valget af en Rofa Design-kanin det naturlige valg. Hver kanin indeholder materiale fra 16 genanvendte plastflasker, hvilket ikke kun giver en blød og tryg legekammerat, men også bidrager til at reducere forsøplingen og forureningen for kommende generationer.

SPECIFIKATION 

PUDEBETRÆK
Påtegnelsesmetode: Trykk
Høyde: 45 cm
Bredde: 45 cm
Materiale: 90% polyester, 10% spandex 
Vaskeanvisninger: 40 grader 

NB! Puten medfølger ikke.

KANIN
Markeringsmetode: Broderi  
Højde: 26 cm
Vaskeanvisning: 30 grader  
Materiale: Genanvendt polyester

Navnet broderes hele vejen gennem øret. Broderiet er dermed også synligt på bagsiden af øret. 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:0308-2

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn