Cropped Image

Plysdyr & pudebetræk i gavekurv, sand

369 kr
Produktværdi 560 kr
Indtast din egen tekst:
Dato:

* markerer obligatoriske felter

Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Endelig er vores krammekaniner på lager - nu med et nyt udseende. De utroligt bløde kaniner er desuden lavet af genbrugsplast, hvilket gør den krammevenlige kanin endnu mere elskværdig.

Forkæl den lille med denne skønne gavepakke! I sættet finder du et pudebetræk og kanin med navn broderet i øret.

Det bløde plysdyr med broderet navn bliver straks en ny bedste ven, som vil følge med på mange sjove eventyr. Pudebetrækket er det perfekte tilbehør til at skabe en hyggelig og personlig atmosfære på børneværelset.

Præsenteret i en bedårende gavekurv, bliver dette sæt den ultimative babypresent, som vil blive elsket af modtageren. Giv en gave fyldt med kærlighed og omtanke, og skab minder, der varer evigt, med vores eksklusive børnepresent!

Når du vælger en af vores bløde kaniner, bidrager du til at forbedre vores planets fremtid. Hos Rofa Design er vi stolte over at præsentere vores GRS-certificerede plysdyrkaniner, hvilket betyder, at de er en del af arbejdet for renere have.

Global Recycled Standard (GRS) sikrer, at vores produkter produceres med genanvendt materiale under gode arbejdsforhold. Hver kanin er skabt med omhu og kærlighed, både til dit barn og for at reducere vores påvirkning på miljøet. Ved at bruge genanvendt plast fra havet som råmateriale, bidrager hvert køb af en Rofa Design-kanin til at redde 16 plastflasker fra at forurene vores have og skabe en renere fremtid for kommende generationer.

SPECIFIKATION 

PUDEBETRÆK
Påtegnelsesmetode: Trykk
Høyde: 45 cm
Bredde: 45 cm
Materiale: 90% polyester, 10% spandex 
Vaskeanvisninger: 40 grader 

NB! Puten medfølger ikke.

KANIN
Markeringsmetode: Broderi  
Højde: 26 cm
Vaskeanvisning: 30 grader  
Materiale: Genanvendt polyester

Navnet broderes hele vejen gennem øret. Broderiet er dermed også synligt på bagsiden af øret. 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:0309-2

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn