Cropped Image

Leg & sjov - Blue

480 kr
Produktværdi 627 kr
Indtast din egen tekst:
Dato: *

* markerer obligatoriske felter

Midlertidigt ikke på lager

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Gør læring til et ægte eventyr med vores gaveæske! Denne personlige gaven til barn er ikke bare pedagogisk med den morsomme plukkesken, settet inkluderer også en myk kanin som blir en ny venn.

Stablekassen med navn er en legende og inspirerende udfordring for barnet, der lige er begyndt at udforske former og træner sin motorik. Den blå stablekasse printes med barnets navn og valgfri, personlig tekst.

Den bløde kanin med de venlige øjne broderes med barnets navn og vil blive en livslang kammerat, som barnet vil skabe mange fine minder med. Dette gave til børn leveres i en gedigen gaveæske, der gør gaven endnu mere speciel at give. Denne personlige gave vil blive værdsat af både børn og forældre.

SPECIFIKATION 

KANIN 
Markeringsmetode: Broderi  
Højde: 34 cm
Vaskeanvisning: 40 grader  

PUTTE-I-KASSE
Markeringsmetode: Print 
Længde: 16 cm
Højde: 12 cm
Bredde: 14 cm  
Materiale: MDF/Træ 
Vaskeanvisninger: Tørres af med en fugtig klud 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:KG-0129

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn