Legetøjssæt med navn - Grey bear

Gennemsnitlig vurdering 5/5 baseret på 2 anmeldelser.
463 kr
Alm. 545 kr. Du sparer 82 kr (15%)
Størrelse

Indtast din egen tekst:
Midlertidigt ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse
Anmeldelser
Betaling
Layout & Levering

Användbart och framför allt roligt set med namn!
Set med mysig badrock, samt verktygslåda med tillhörande verktyg i trä.
Ett roligt set som både föräldrar och barn kommer att uppskatta. Vira in barnet i badrocken efter ett bad, plocka fram verktygslådan och se framemot en rolig lekstund!
En fantasifull och personlig present till barnen. Ge bort i dopgåva eller i födelsedagspresent!

VÆRKTØJSKASSE:
Meget sød værktøjskasse med tilhørende redskaber i træ. Værktøjskassen er i meget moderne og neutrale farver, lige så dejlig at have stående på hylden i børneværelset, som at lege med.
Kassen har alt, hvad den fremtidige snedker har behov for, når den lille snedker skal hjælpe mor, far eller morfar med at bygge!
Materiale: Træ
Mål: 22x12 cm

Anbefales fra 12 måneder +

BADEKÅBE:
Badekåbe med personligt broderi.
Ekstremt blød og dejlig badekåbe med lysegrå detaljer.
Hætten på kåben har to ører, der ligner en lille bjørneunge. 

Vores badekåber er nøje udvalgt og produceret i provinsen Denizli, Tyrkiet, hvor bomuldsindustrien kan spores helt tilbage til det Osmanniske Rige i 1500-tallet.
Vi har valgt en blød, organisk bomuldsfrotté på indersiden, og en blød velour på ydersiden, alt for at skabe den perfekte blanding af funktionalitet, følelse og kvalitet.
Tænk på miljøet, vask ved lavere temperaturer, og anvend ikke mere skyllemiddel, end du behøver.

Fås i størrelse 98/104, 110/116 og 122/128. Vælg den størrelse, du gerne vil have.
Materiale: Bomuldsfrotté og velour
Plejeanvisning: 40 grader. Vaskes separat første gang.

Gennemsnitlig vurdering 5/5 baseret på 2 anmeldelser.

Meget meget god kvalitet , igen igen
Flotte varer

Så fint og super service :-)

Betal hvordan du vil med Klarna

Når du handler hos os, kan du beslutte, hvordan du vil betale med Klarna. Det er op til dig, om du vil betale direkte, betale senere eller dele op. Det er smoooth.

Hent først. Betal senere

”Hent først. Betal senere ”betyder, at du først får dine varer hjem, før du betaler.

Hvis der er noget galt, er du også omfattet af Klarnas køberbeskyttelse. En anden fordel er, at du kan logge på Klarnas app for at se og administrere alle dine fakturaer. For eksempel kan du betale med et enkelt klik eller forlænge betalingstiden.

Fakturagebyr 0 DKK.

Betal direkte

Med Pay Direct kan du betale dine køb direkte via din bankkonto. Pengene trækkes inden for 1-3 arbejdsdage efter, at butikken har sendt din ordre, og hvis vi ikke kan trække pengene ud af kontoen, sender vi i stedet en faktura til den e-mail-adresse, du brugte ved shopping.

Divide

Nogle gange er det dejligt at være i stand til at vælge selv. Klarna giver dig muligheden for at opdele din betaling i stedet for at betale alt med det samme. Vælg Del med Klarna i kassen, næste gang du handler hos os. Det er smoooth.

Fra 50 DKK/måned.

Layout & Leveringsmuligheder

Layout og levering:

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt. 

Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

Normal levering

Med normal leveringstid fremstilles og sendes varerne fra os inden for 5-7 arbejdsdage. Gebyret for normal levering er 42 DKK. Bestillinger over DKK 500 leveres gratis. I højsæsonen kan leveringstiden forlænges.

Express levering

Bestil inden kl. 12.00, og din vare bliver sendt fra os næste ugedag. Ekspressgebyr 106 DKK.
I højsæsonen fjerner Rofa Design muligheden for express levering.

Leveringsmetode

Vi sender din pakke med PostNord, og du kan vælge den postagent, der passer bedst til dig. Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage. Når pakken er leveret og kan hentes, modtager du en anmeldelse via sms. Efter syv dage modtager du en avi i postkassen. Hvis pakken ikke indsamles inden for 14 dage, returneres den automatisk til Rofa Design. Når vi videresender dine varer, tilføjes et ekspeditionsgebyr på 350 DKK. I PostNords app eller på PostNords websted kan du spore din levering og holde dig opdateret om forsendelsen.


Vare-ID:
345654-1

Releterade produkter
Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn