Studentpresent med namn - Champagne

354 kr
Alm. 446 kr. Du sparer 92 kr (21%)
Indtast din egen tekst:
Midlertidigt ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Skicka hem en gåva till studenten!
I år blir inte studentfirandet som vanligt, men självklart ska vi fira våra studenter så gott vi kan från olika håll. 

Champagneglas + tavla med valfri text. En utmärkt gåva till den som precis har tagit studenten! Glaset är perfekt att ha med sig under dagen, och tavlan är mycket fin att ha hängandes på väggen som ett minne av studentdagen.

En unik och personlig studentpresent, mottagaren kommer älska denna gåva!
Fyll i de textfält du önskar.

TAVLA:
30x40 tavla som printas med ett illustrerat champagneglas och din personliga text.

Mått: 30x40 cm
Färg: Svart
Ram: Aluminium
Glas: Plexiglas 

GLAS:
Lyxigt, handblåst kristallglas. Presentlådan är en lyxig svart kartongbox i hård papp. Lådan är klädd i svart silkestyg på insidan, som ger lådan ett extra exklusivt utseende.

Fyll i den text + namn du önskar. Texten "Grattis till studenten" är en fast text.

Höjd: 23 cm
Diameter Ø: 5.5 cm
Rymmer: 18 cl

Betaling

Betal hvordan du vil med Klarna

Når du handler hos os, kan du beslutte, hvordan du vil betale med Klarna. Det er op til dig, om du vil betale direkte, betale senere eller dele op. Det er smoooth.

Hent først. Betal senere

”Hent først. Betal senere ”betyder, at du først får dine varer hjem, før du betaler.

Hvis der er noget galt, er du også omfattet af Klarnas køberbeskyttelse. En anden fordel er, at du kan logge på Klarnas app for at se og administrere alle dine fakturaer. For eksempel kan du betale med et enkelt klik eller forlænge betalingstiden.

Fakturagebyr 0 DKK.

Betal direkte

Med Pay Direct kan du betale dine køb direkte via din bankkonto. Pengene trækkes inden for 1-3 arbejdsdage efter, at butikken har sendt din ordre, og hvis vi ikke kan trække pengene ud af kontoen, sender vi i stedet en faktura til den e-mail-adresse, du brugte ved shopping.

Divide

Nogle gange er det dejligt at være i stand til at vælge selv. Klarna giver dig muligheden for at opdele din betaling i stedet for at betale alt med det samme. Vælg Del med Klarna i kassen, næste gang du handler hos os. Det er smoooth.

Fra 50 DKK/måned.

Layout & Levering

Layout & Leveringsmuligheder

Layout og levering:

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt. 

Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

Normal levering

Med normal leveringstid fremstilles og sendes varerne fra os inden for 5-7 arbejdsdage. Gebyret for normal levering er 42 DKK. Bestillinger over DKK 500 leveres gratis. I højsæsonen kan leveringstiden forlænges.

Express levering

Bestil inden kl. 12.00, og din vare bliver sendt fra os næste ugedag. Ekspressgebyr 106 DKK.
I højsæsonen fjerner Rofa Design muligheden for express levering.

Leveringsmetode

Vi sender din pakke med PostNord, og du kan vælge den postagent, der passer bedst til dig. Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage. Når pakken er leveret og kan hentes, modtager du en anmeldelse via sms. Efter syv dage modtager du en avi i postkassen. Hvis pakken ikke indsamles inden for 14 dage, returneres den automatisk til Rofa Design. Når vi videresender dine varer, tilføjes et ekspeditionsgebyr på 350 DKK. I PostNords app eller på PostNords websted kan du spore din levering og holde dig opdateret om forsendelsen.

Vare-ID:565778678

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn