Du & jeg - Blue bunny

480 kr
Produktværdi 679 kr
Indtast din egen tekst:
Dato:

* markerer obligatoriske felter

Midlertidigt ikke på lager

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

For altid dig og mig! En personlig gave til en nyfødt dreng.

Dette gavesæt er som en kram fyldt med kærlighed. Det inkluderer et dejligt babytæppe og en blå krammer kanin med dit personlige broderi. Babytæppet er nemt at tage med sig overalt, og kramme kaninen vil være en sjov kammerat at have med under opvæksten.

Den personlige gave til nyfødte udstråler stor tryghed. Produkterne bliver omhyggeligt pakket ned i en flot gaveæske - klar til at blive givet med en dosis kærlighed. Uanset om du vælger at sende denne gave direkte til modtageren eller overrække den personligt, så vil den være en varm og personlig gave til den nyfødte dreng, der helt sikkert vil blive elsket og værdsat!

SPECIFIKATION 

BABYTÆPPE
Markeringsmetode: Broderi 
Længde: 110 cm
Bredde: 80 cm
Materiale: Polyester
Vaskeanvisning: 40 grader

KANIN 
Markeringsmetode: Broderi  
Højde: 34 cm
Vaskeanvisning: 40 grader  

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:BG-0129

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn