Du & jeg - Pink bunny

480 kr
Produktværdi 679 kr
Indtast din egen tekst:
Dato:

* markerer obligatoriske felter

Midlertidigt ikke på lager

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Du og jeg – for altid! En personlig og unik gave til en nyfødt lille pige.

Vores gaveæske er som en varm omfavnelse, den indeholder en blød babytæppe og en lyserød krammebamse med personlig broderi, skabt specielt til den nyfødte. Babytæppet er nemt at tage med både i barnevognen og i tremmesengen. Kaninen bliver en tryg ven gennem opvæksten.

Den personlige gave til nyfødte udstråler både tryghed og varme, produkterne er omhyggeligt pakket ind i en smuk gaveæske - klar til at blive overrakt med en dosis kærlighed.

Uanset om du vælger at sende gaven direkte til modtageren eller om du vil overrække den personligt, vil den være en personlig gave til den nyfødte pige, som vil blive elsket og værdsat!

SPECIFIKATION 

BABYTÆPPE
Markeringsmetode: Broderi 
Længde: 110 cm
Bredde: 80 cm
Materiale: Polyester
Vaskeanvisning: 40 grader

KANIN
Markeringsmetode: Broderi  
Højde: 34 cm
Vaskeanvisning: 40 grader  

 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:BG-0128

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn