Håndklædesæt med navn - Mr & Mrs

513 kr
Alm. 604 kr. Du sparer 91 kr (15%)
Størrelse

Indtast din egen tekst:
Midlertidigt ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

To til ham og to til hende! Håndklæder med personligt broderi. En luksuriøs og personlig gave at give væk til det fremtidige brudepar. Giv et ekstra personligt touch til badeværelset med disse matchende og personlige håndklæder.
Luksuriøse frottéhåndklæder med personligt broderi. Håndklæderne broderes med Mr og Mrs, samt dit personlige navn. Teksten broderes med sølvgrå tråd.

Vores håndklæder er nøje udvalgt og produceret i provinsen Denizli, Tyrkiet, hvor bomuldsindustrien kan spores helt tilbage til det Osmanniske Rige i 1500-tallet. Kvalitet, design og indtryk sammen med en etisk fremstillingsprocess er ikke noget, vi går på kompromis med.

Vælg mellem to forskellige sæt:
2 stk. 50x70 cm x 2 stk. 70x140 cm
eller
2 stk. 50x70 cm x 2 stk. 90x150 cm

Håndklæderne kan selvfølgelig også fås med "Mr" & "Mr" eller "Mrs" & "Mrs". Skriv dine ønsker i en separat e-mailbesked, så løser vi det!

Materiale: Bomuldsfrotté
Vægt: 650g/m²
Vaskeanvisning: veskes ved 40 grader. Vaskes separat første gang.

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:7868678

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn