Cropped Image

Barnerygsæk bjørn - Lounge​

(6)
362 kr
Indtast din egen tekst:
Kommer i oktober

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Denne charmerende børnerygsæk med navn er svær at stå imod! Med motiv af en bjørn vil rygsækken hurtigt blive en favorit hos det lille barn. En ny ven til at skabe sjove og mindeværdige minder i hverdagen!

Denne søde bjørnerygsæk følger gerne med til børnehaven. Med et hovedrum, der rummer det nødvendige for dagen, samt en mindre yderlomme for bedre organisering, bliver rygsækken et naturligt valg. Fremragende til opbevaring af ekstra tøj, madpakke med mellemmåltider eller andet, som barnet har brug for i løbet af dagen. Børnerygsækken er også velegnet til en hyggelig overnatning hos f.eks. bedstemor og bedstefar.

Materialet og den personlige broderi på børnehavenrygsækken er valgt med omhu og giver tasken en luksuriøs og personlig udstråling.

SPECIFIKATION 

BARNERYGSÆK
Mærkningsmetode: Broderi
Højde: 27 cm
Bredde: 25 cm
Dybde: 14 cm
Volume: 6 liter
Materiale: Veganlæder
Plejeråd: Tørres af med en fugtig klud

Polstret ryg, justerbare skulderremme.

Anmeldelser
Gennemsnitlig vurdering 5/5 baseret på 6 anmeldelser.
Så lækker kvalitet og design. Hurtig levering, overskuelig hjemmeside. Vil helt klart anbefale.
Meget fint og god kvalitet.
Se flere anmeldelser...
Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Opladede farvebilleder konverteres automatisk til sort/hvid, hvis produktbilledet viser billedet i sort/hvid.

 

Vare-ID:0414-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn