Cropped Image

Barnerygsæk - Bee

295 kr
Indtast din egen tekst:
Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Når den første dag i børnehaven nærmer sig, er det godt at have en børnerygsæk med personlig broderi med!

Charmerende børnerygsæk med navn, formet som en bi - barnet vil fuldstændigt elske denne taske. Kombinationen af PU-lædervinger, det plysbrune stof og det gule stof giver børnerygsækken et gennemarbejdet og solidt udseende. Tasken vil være en sikker ledsager at have med til børnehaven med sit venlige udtryk.

Børnerygsækken med personlig broderi er stabil og nem for barnet at bære selv. Størrelsen på børnerygsækken er fremragende for børn, der går i børnehaven, og har plads til madpakke eller ekstra skift i hovedrummet. Til mindre ting som sutter, bleer eller små skatte fundet i løbet af dagen er den lille yderlomme perfekt.

Med barnets navn broderet på rygsækkens yderlomme bliver det lettere for personalet i børnehaven at holde styr på hvem tasken tilhører.

Match gerne den søde børnerygsæk med vores madkasser og vandflasker i silikone, som du finder i kategorien spisetid.

SPECIFIKATION 

BARNERYGSÆK
Mærkningsmetode: Broderi
Længde: 23 cm
Højde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volumen: 6 liter
Materiale: Polyester
Plejeinstruktioner: Tørres af med en fugtig klud

Polstret ryg, justerbare skulderremme.

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:BP-1497-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn