Cropped Image

Barnerygsæk - Butterfly

295 kr
Indtast din egen tekst:
Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Børnehavestarten er en særlig tid - gør den endnu mere speciel med en personlig rygsæk.

Børnerygsæk med navn, som vil charme alle! Med formen af en sommerfugl vil børnerygsækken blive en favorit hos børn og forældre. Kombinationen af de forskellige stoffer, glimmeret og gulddetaljerne får børnerygsækken til at se veludført og luksuriøs ud. De søde vinger giver rygsækken et endnu mere elskværdigt udseende!

Børnerygsækken med personligt broderi har et rummeligt hovedrum med plads til omklædning eller madpakke til en spændende udflugt. Yderlommen har plads til mindre ting som bleer eller sutter. Den stabile ryg gør det nemt for barnet selv at bære rundt på sin fine rygsæk. Børnerygsækken med navn er det perfekte valg til barnet, der lige er startet i børnehaven.

Navnet, der broderes på rygsækken, vil være en fremragende hjælp for personalet i børnehaven, da det vil være let at holde styr på, hvem rygsækken tilhører.

Til børnerygsækken med navn er det oplagt at vælge madkasser og vandflasker for at gøre børnehverdagen endnu lettere. Under vores kategori spise & drikke finder du alt, hvad du måtte have brug for.

SPECIFIKATION 

BARNERYGSÆK
Mærkningsmetode: Broderi
Længde: 23 cm
Højde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volumen: 6 liter
Materiale: Polyester
Plejeinstruktioner: Tørres af med en fugtig klud

Polstret ryg, justerbare skulderremme.

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:BP-1493-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn