Cropped Image

Barnerygsæk - Donkey

295 kr
Indtast din egen tekst:
Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Gør børnehavestart til et endnu mere mindeværdigt øjeblik!

Sød barnerygsæk med navn, formet som et æsel. Denne utroligt charmerende rygsæk vil blive fuldstændig elsket af både forældre og børn. Kombinationen af det lurvede stof og fiskebens-tweedet er uovertruffen og giver barnerygsækken et robust udseende. Med de venlige og drillende øjne, som æslet har, vil barnet finde stor tryghed i denne nye kammerat.

Barnerygsækken med navn er et godt valg til barnet, der starter i børnehaven. I rygsækken finder du et rummeligt hovedrum med plads til skiftetøj, madkasse og vandflaske. I yderlommen er det perfekt at opbevare sutter eller andre småting, der kan være nødvendige i løbet af dagen. Med dens stabilitet er barnerygsækken fremragende til barnet at bære rundt på selv.

Den personlige broderi på barnerygsækken er en praktisk måde for personalet i børnehaven at holde styr på, hvem rygsækken tilhører.

Se gerne vores udvalg af madkasser og vandflasker med navn under vores kategori spisetid, et perfekt supplement til barnerygsækken.

SPECIFIKATION 

BARNERYGSÆK
Mærkningsmetode: Broderi
Længde: 23 cm
Højde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volumen: 6 liter
Materiale: Polyester
Plejeinstruktioner: Tørres af med en fugtig klud

Polstret ryg, justerbare skulderremme

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:BP-1498-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn