Cropped Image

Barnerygsæk - Elephant

295 kr
Indtast din egen tekst:
Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Når det er tid til den første dag i børnehaven, er det vigtigt at have sin egen personlige broderede børnerygsæk med.

Stilfuld og sød børnerygsæk med navn, formet som en elefant. Denne charmerende børnerygsæk vil blive et garanteret hit hos den lille! Kombinationen af PU-læder og det sildebensmønstrede tweedstof giver rygsækken et elegant udseende, og dens venlige ansigtsudtryk skænker glæde og varme til barnet.

Den personlige broderede børnerygsæk er stabil og konstrueret til, at barnet selv kan bære tasken. Med plads til f.eks. madpakke eller ekstra skift i det rummelige hovedrum, er rygsækkens størrelse perfekt til barnet, der går i børnehaven. På rygsækken finder du også en yderlomme med plads til småting. Det broderede navn på børnerygsækken er en god måde at hjælpe børnehavepersonalet med at holde styr på de mange tasker.

Glem ikke, at du kan matche den personlige børnerygsæk med vores madkasser og drikkedunke. Kig i vores kategori spisetid og lad dig inspirere!

SPECIFIKATION 

BARNERYGSÆK
Mærkningsmetode: Broderi
Længde: 23 cm
Højde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volumen: 6 liter
Materiale: Polyester
Plejeinstruktioner: Tørres af med en fugtig klud

Polstret ryg, justerbare skulderremme.

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:BP-1499-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn