Cropped Image

Barnerygsæk kat - Pristine​

(3)
362 kr
Indtast din egen tekst:
Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Denne børnerygsæk med navn er det naturlige valg for det barn, der elsker katte! Børnehave-rygsækken med motiv af en kat er både hjertevarmende sød og praktisk. Barnet kan stolt bære sin rygsæk under dagens eventyr!

Med et hovedrum, der har plads til et skift, bleer eller madpakke, bliver den perfekt at have hængende i børnehaven. Yderlommen er god til nemt at holde styr på og opbevare småting eller fine sten, som findes i løbet af dagen.

Kombinationen af gylden glimmer, hvidt og brune detaljer på katte-rygsækken sammen med den personlige broderi giver tasken et luksuriøst og gennemarbejdet udseende, som vil blive værdsat af både børn og forældre!

SPECIFIKATION 

BARNERYGSÆK
Mærkningsmetode: Broderi
Højde: 27 cm
Bredde: 25 cm
Dybde: 14 cm
Volume: 6 liter
Materiale: Veganlæder
Plejeråd: Tørres af med en fugtig klud

Polstret ryg, justerbare skulderremme.

Anmeldelser
Gennemsnitlig vurdering 5/5 baseret på 3 anmeldelser.
Skøn rygsæk som modtager blev meget begejstret for
Lever op til forventningen, meget fin lille barnestaske.
Jeg absolut elsker denne taske! Købte den til min datter på 3 år til brug i børnehaven og hun elsker den også. Den er rummelig nok til at putte madpakke og tøj i og der er et mindre rum foran også. Printet med hendes navn er også smukt lavet.
Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:0418-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn