Cropped Image

Barnerygsæk - Teddy bear

295 kr
Indtast din egen tekst:
Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Med en børnerygsæk broderet med barnets navn vil den lille skat være mere end klar til at begynde i børnehaven.

Utrolig sød børnerygsæk med navn. Den charmerende børnerygsæk i teddyfleece, formet som en bjørn, er en dejlig og praktisk taske til de allermindste. Det populære teddymateriale sammen med bjørnens venlige udseende er en uimodståelig kombination, som både forældre og børn vil elske.

Størrelsen på børnerygsækken med navn er perfekt til dem, der går i børnehave. Den stabile børnerygsæk med personlig broderi på yderlommen er ideel til barnet at bære selv. Med det rummelige hovedrum er der plads til ekstra tøj eller madpakke, når det er tid til en tur i skoven. Yderlommen på børnerygsækken har plads til mindre ting som sutter eller bleer, eller hvorfor ikke nogle fine sten, som barnet har fundet i løbet af dagen?

Med det broderede navn på børnerygsækken bliver det let for personalet i børnehaven at holde styr på, hvem tasken tilhører, og med broderiet kan man ikke misse, hvem rygsækken tilhører.

Glem ikke at kombinere børnerygsækken med vores praktiske madkasser og vandflasker i silikone. Du finder dem i vores kategori spisetid.

SPECIFIKATION 

BARNERYGSÆK
Mærkningsmetode: Broderi
Længde: 23 cm
Højde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volumen: 6 liter
Materiale: Polyester
Plejeinstruktioner: Tørres af med en fugtig klud

Polstret ryg, justerbare skulderremme

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:BP-1496-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn