Cropped Image

Barnerygsæk - Zebra

295 kr
Indtast din egen tekst:
Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Gør starten i børnehaven til et magisk øjeblik!

Charmerende børnerygsæk med navn, formet som en zebra, som vil blive elsket af både børn og forældre. Det glitrende stof sammen med de grå toner og gulddetaljerne giver børnerygsækken et luksuriøst udseende. Sebraens venlige øjne er beroligende og bliver en fin ven at have med til børnehaven.

Med det rummelige hovedrum har barnets ekstra tøj plads, eller hvorfor ikke pakke en lækker madpakke, når det er tid til en spændende dag i skoven? Uanset hvad er denne børnerygsæk med navn det perfekte valg for barnet, der går i børnehave. Den lille yderlomme er ideel til at pakke småting, som barnet kan få brug for. Rygsækken er stabil og let for barnet stolt at kunne bære rundt på, helt selv.

Med dens personlige broderi bliver rygsækken nem for børnehavens personale at holde styr på - med navnet vil det ikke være muligt at misse, hvem rygsækken tilhører.

Kombiner børnerygsækken med personligt broderi sammen med en silikone madkasse og vandflaske for den ultimative startpakke til børnehaven. Kig på vores sortiment under kategorien spisetid.

SPECIFIKATION 

BARNERYGSÆK
Mærkningsmetode: Broderi
Længde: 23 cm
Højde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volumen: 6 liter
Materiale: Polyester
Plejeinstruktioner: Tørres af med en fugtig klud

Polstret ryg, justerbare skulderremme.

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:BP-1495-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn