BÆREDYGTIGHED

Vi har mange fokus- og forbedringsgrupper hos os på Rofa Design!

Når det angår bæredygtighed er det os, der har fået opgaven at drive vores vigtige arbejde fremad!

Tak fordi du er interesseret i vores bæredygtighedsarbejde. Håber du får en dejlig og bæredygtig dag!

 

Vil du vide mere? Kontakt os!

LEVERANDØRER & INDKØB

Alle vores produkter er designet af os her hos Rofa Design, men som så mange andre aktører i detailhandlen ejer vi ikke vores egne fabrikker, og i stedet fremstilles vores produkter på nøje udvalgte fabrikker rundt om i verden, primært i Asien og Europa. Når vi har modtaget vores varer, udføres den personlige mærkning her hos os, af os.

Det er af største vigtighed for os, at produkterne fremstilles på fabrikker, hvor der er respekt for både mennesker og miljø. For at sikre dette arbejder vi kun sammen med leverandører, der er medlemmer af Amfori BSCI. BSCI er et globalt førende initiativ for socialt ansvar, med en adfærdskodeks, der blandt andet omfatter børnearbejde, tvangsarbejde, diskrimination, løn, sundhed, jobsikkerhed og miljø.

Vi elsker børn. De er det mest dyrebare, vi har, og deres sikkerhed har højeste prioritet.
Selvfølgelig udføres vores sikkerhedstests på vores produkter til børn i henhold til kravene i den europæiske standard EN71. Kravene sikrer, at legetøjet ikke udgør en mekanisk og fysisk risiko, som f.eks. små dele. De testes også for brandfare og farlige stoffer.

Alt legetøj er CE-mærket, hvor det er et krav i henhold til EU's legetøjsstandarder. Alle tests udføres på akkrediterede testinstitutter.

GENBRUG

Sorter pakkematerialet således:

  • Plasticposer sorteres som Plastemballage

  • Pap sorteres som Papiremballage

  • Krøllet papir sorteres som Papiremballage

  • Tapen sorteres som plastic på genbrugsstationen eller som brændbart materiale (affaldspose)

  • Følgesedlen sorteres som Aviser

 

 

Nogle gange sker det også, at vores pakkemateriale genbruges igen, inden det kommer til kildesorteringen. Man kan for eksempel bygge spændende nye verdener at drømme sig væk i.

Lige netop her er det Wille, Alex og Robin på pakning, der har været kreative! 


 

 

Hvis dit barn f.eks. har vokset sig ud af badekåben eller rygsækken, må du meget gerne sende den til genbrug, så en anden kan få glæde af varen. Hos Rofa Design donerer vi mange af vores varer med fejltryk eller skønhedsfejl til Stockholms stadsmission.

Stockholms stadsmission arbejder for et mere humant samfund gennem social omsorg, arbejdsintegration og uddannelse. Målet er at forebygge eksklusion og fremme deltagelse, uanset økonomi og baggrund. Ved at donere en stor del af varer med forkert mærkning og små defekter, bidrager Rofa Design til, at Stockholms stadsmission kan finansiere sit vigtige arbejde.

Vores fantastiske Hjælpefond i Sorunda engagerer sig i området og fungerer som en kanal, når vi eller vores naboer har brug for hjælp, og vi som samfund kan slutte os sammen og hjælpe hinanden.

Rofa Design stiller altid op, når behovet kan dækkes gennem vores produkter. For eksempel når det er på tide med en fødselsdags- eller julegave.

Nogle gange hænder det, at vi medbringer en festlig is eller sodavand til frokost eller eftermiddagskaffe, ret ofte, hvis vi skal være helt ærlige. Alt pant går til Ösmos fodboldklub.

Vi har fantastiske børnehaver og pædagoger i vores kommune! Mange af os overlader vores børn i deres kompetente hænder hver dag <3. Hvert semester tilbyder vi vores børnehaver gamle produkter til diverse aktiviteter i institutionen. Det bliver der normalt sat pris på!

 

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn