Børnelamper

Hvorfor du skal investere i en børnelampe

En børnelampe har mange praktiske funktioner, men kan også supplere den øvrige børneværelsesindretning. Med den rette belysning skaber du et kreativt miljø, samtidig med at det fremmer søvn og afslapning. Vores børnelamper har også evnen til at skabe en tryg atmosfære i barnets værelse, både om dagen og om natten. Dette gør vores børnelamper perfekte også som natlamper. Her finder du vores populære børnelamper, der er designet til at imødekomme forskellige behov og indretningsstile. Hvilken børnelampe bliver din nye favorit?

Natlamper, der skaber tryghed

Der findes mange forskellige børnelamper at vælge imellem, og alle opfylder forskellige behov. Vores børnelamper supplerer den generelle belysning på en effektiv måde og hjælper med at skabe stemning i børneværelset. Børnelampernes bløde og behagelige lys gør dem velegnede både som natlamper og som dekorationsbelysning.

En natlampe kan være det perfekte valg for det lille barn, der er bange for mørke. Natlampens beroligende lys hjælper barnet med at finde ro, så barnet kan føle sig trygt om natten. Natlampen kan også fungere som vejviser ved eventuelle natlige opvågninger. Derudover gør natlampen det lettere for dig som forælder, når du vil se til dit barn om natten. Med andre ord bliver natlampen en hjælpsom vejviser for både store og små.

Alle vores børnelamper og natlamper kommer med søde motiver af både dyr og fantasifigurer. Alt for at stimulere barnets kreativitet. Vælg mellem motiver af blandt andet en bjørn, kanin eller en elefant.

Gør børnelampen ekstra personlig

I vores sortiment af børnelamper og natlamper finder du modeller, der kan gøres personlige med dit barns navn. Navnet indgraveres, hvilket gør, at børnelampen bliver et kært minde at bevare fra barndommen. Dette gør børnelampen til den perfekte gave at give i forbindelse med en barnedåb eller fødselsdag.

Tag gerne et kig på vores øvrige børneprodukter, som også kommer med personlig mærkning. Her finder du produkter med alt fra børnemøbler og dekorationer til børnehaverygsække og tilbehør.

Belysning til alle børneværelser

Når du skal købe en børnelampe eller natlampe, er det vigtigt at tænke på både funktion, kvalitet og design. Sikkerheden er altid vores største prioritet, og derfor kan du være sikker på, at vores børnelamper er fremstillet af højeste kvalitet. Naturligvis er alle børnelamper og natlamper nøje testet for at opfylde de krav, der stilles i Danmark og EU.

Nogle gange sker det, at et produkt ikke holder målet, og den grænse trækker vi ved 4,5 stjerner. 4,4 stjerner – and you are out! En børnelampe eller natlampe er dog ikke et legetøj, men mere en stemningsskabende detalje i et børneværelse. Vær derfor omhyggelig med at placere børnelampen, så barnet ikke risikerer at vælte den.

Uanset hvor du vælger at placere din børnelampe eller natlampe, vil den garanteret blive meget værdsat af dit barn. Hvis børnelampen er tænkt som natlampe, kan den med fordel placeres på natbordet ved sengen, men du kan naturligvis placere den i et vindue eller på en kommode for at opnå samme effekt.

Når du bestiller en børnelampe eller natlampe fra os på Rofa Design, sendes den inden for et par dage. Normal leveringstid er 4-5 dage fra du har afgivet din bestilling, til du får den leveret. Den nøjagtige leveringstid ser du i vores checkout og kan variere afhængigt af, hvor i landet du bor.

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn