Legetøj

Legetøj med navn

En personlig legetøj med navn er en meget værdsat gave at give, og symboliserer både omtanke og kærlighed. Her finder du et bredt udvalg af legetøj, som kan fås med barnets navn i forbindelse med din bestilling. Uanset om du vælger et klassisk trælegetøj, en stilren dukkevogn eller et blødt kosedyr, vil det personlige legetøj med barnets navn blive en elsket og mindeværdig del af barndommen.

Personligt legetøj til dit barn

Legetøj spiller en vigtig rolle i et barns udvikling og fremmer både kreativitet og leg. Vores høj-kvalitets legetøj med navn er både pædagogisk og holdbart, hvilket gør dem til både værdifulde og personlige legetøj, der skaber minder for livet.

Vores børnelegetøj fås i forskellige materialer, men de mest populære er vores trælegetøj. Deres holdbarhed og pædagogiske værdi sikrer, at de forbliver i god stand gennem mange aktive legeøjeblikke. I vores sortiment af personlige trælegetøj finder du alt fra træklodser, stableæsker og værktøjskasser. Alle legetøjene kan trykkes eller printes med barnets navn, hvilket gør dem perfekte som dåbsgave eller fødselsdagsgave.

Et personligt legetøj med navn kan også fås på andre måder end blot tryk og print. Vore bløde kosedyr broderes med navn, hvilket giver dem et luksuriøst og gennemført udtryk. Kosedyret vil hurtigt blive en favorit blandt legetøjet, og barnet vil føle sig ekstra tryg ved sengetid. Legetøjet kan også blive en trøstende ven, der følger barnet gennem både glædelige og svære stunder i livet.

Legetøj i gaveæske

Til alle vores legetøj med navn kan du vælge en eksklusiv gaveæske, som gør den personlige gave klar til at blive overgivet til modtageren ved levering. Flere af vores legetøj findes også i færdige gavepakker, hvor legetøjet matcher i forskellige temaer, serier eller farver. Selvfølgelig er mærkningen med barnets navn inkluderet i prisen på alle legetøj. Du finder mere information om vores legetøjssæt under gaver til baby og gaver til børn. Glem ikke at tage et kig på vores øvrige sortiment af børneprodukter, hvor du blandt andet finder børne rygsække, børnemøbler og børnetilbehør.

Giv en personlig gave med legetøj

Fra designfasen af vores personlige legetøj med navn lægger vi stor vægt på både kvalitet og produktsikkerhed. Alt legetøj, du køber fra Rofa Design, er nøje testet for at overholde alle EU's retningslinjer, hvilket giver dig stor tryghed i, at dit barn ikke udsættes for farlige materialer eller stoffer.

Vi lægger både hjerte og sjæl i at skabe nye legetøj. Vores designteam vælger omhyggeligt materialer, farver og udformning af legetøjet. Hver lille detalje bliver vurderet for at sikre, at slutresultatet bliver det bedste muligt. Vi vægter også det personlige aspekt højt i skabelsen af vores navnelegetøj. Vidste du, at vores dygtige designere selv tegner de bedårende motiver, som pryder mange af vores legetøj? Det er også i Sorunda, lige syd for Stockholm, at vi mærker dit barns legetøj med navn. Med andre ord er vi en del af både design- og pakkeprocessen, hvilket gør, at vi kan bevare det personlige i vores legetøj.

Den normale leveringstid for vores personlige legetøj med navn er 4-5 arbejdsdage, men din præcise leveringstid afhænger af, hvor ofte der leveres til dit postnummer. Se nærmere på vores checkout for en mere præcis leveringstid for din bestilling.

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn