Cropped Image

Tøjstativ til børn, hvid

584 kr
Indtast din egen tekst:
Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Lad barnet hænge sine yndlingsklæder op og gøre børneværelset ekstra personligt med vores tøjstativ, der trykkes med barnets navn eller anden valgfri tekst. Et praktisk og stilfuldt møbel til at hænge det fineste tøj op!

Med gulddetaljerne får tøjstativet et tidløst og stilrent udseende, der passer ind i alle børneværelser. Tøjstativet passer lige så godt sammen med vores serie Dream som Nordic. Med barnets navn trykt i guld på stativet bliver det her en fin og mindeværdig børnemøbel.

Til tøjstativet medfølger der bøjler. På tøjstativets sider finder du kroge, hvor du kan hænge rygsækken, halskæder og andre fine ting op. Nederst på stativet er der også en hylde til favoritskoene eller opbevaringskasser.

SPECIFIKATION 

TØJSTATIV
Markeringsmetode: Tryk, vinyl
Længde: 76 cm
Højde: 120 cm
Bredde: 7 cm

HYLDE
Længde: 66 cm
Bredde: 44 cm
Materiale: MDF/Træ 
Vaskeanvisninger: Tørres af med en fugtig klud 

Der medfølger også 6 bøjler med guldkrog til tøjstativet. 

Montering er nødvendig. 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:6577867-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn