Cropped Image

Brystrem til børnerygsæk

58 kr
Farve
Kommer i juli

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

Justerbar brystrem, der passer godt til at fastgøre på vores børnerygsække med navn, til børnehavebørn. Brystremmen fastgøres let på rygsækken og holder sig på plads, hvilket gør det lettere for barnet, når det er tid til spændende udendørsaktiviteter eller når det er tid til en tur til børnehaven. Remmen sørger for, at barnet har frie hænder til leg og sjov og ikke behøver at bekymre sig om, at rygsækken glider af skuldrene.

Vælg den farve, der passer til din rygsæk. Er du i tvivl om, hvilken farve du skal vælge? Ingen fare, nedenfor har du en liste over, hvilke brystremme vi anbefaler til hvilken børnerygsæk.

Brystrem Hvid - Børnerygsæk Zebra
Brystrem Creme - Børnerygsæk Mouse, Bunny, Swan
Brystrem Lyserød - Børnerygsæk Deer, Butterfly
Brystrem Sand - Børnerygsæk Giraffe, Dinosaur
Brystrem Brun - Børnerygsæk Fox
Brystrem Mørkegrå - Børnerygsæk Bee, Elephant, Donkey, Teddy bear

SPECIFIKATION 

BRYSTREM
Længde: 25 cm
Bredde: 3 cm
Materiale: Polyester
Plejeråd: Tørres af med en fugtig klud

 

Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Opladede farvebilleder konverteres automatisk til sort/hvid, hvis produktbilledet viser billedet i sort/hvid.

 

Vare-ID:BP-4100-1

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn