Cropped Image

Travel Mug Shiny black - Infinite Love

(1)
221 kr
Indtast din egen tekst:

* markerer obligatoriske felter

Kommer i maj

Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse

En personligt graveret rejsemug til mor! Med en skinnende tekstur giver denne kop en spændende finish, som hun vil elske.

Koppen har også en låsbar, lækagefri pop-up-lukning med en 360 graders åbning. Den har også dobbelte vægge for at holde både varme og kolde drikke på den rette temperatur. Din mor vil elske at have denne rejsemug med sig på rejser, på arbejdet eller bare når hun er på farten.

Hvorfor ikke overraske din mor med denne personlige og praktiske gave? Hun vil sætte pris på den og tænke på dig hver gang, hun bruger den.

 

SPECIFIKATION 

TRAVEL MUG
Markeringsmetode: Indgravering  
Højde: 18 cm
Diameter Ø: 7 cm
Volumen: 35 cl
Type lås: Pop-up  
Materiale: Rustfrit stål/Plast 
Vaskeanvisninger: Opvaskes i hånden  

Koppen har også en låsbar, lækagefri pop-up-lukning med en 360 graders åbning. Den har også dobbelte vægge for at holde både varme og kolde drikke på den rette temperatur.

 

Anmeldelser
Anmeldelser
Så flot og lækker. Manden blev rigtig glad for den.
Layout

Rofa Design forbeholder sig ret til at justere små og store bogstaver samt tekst for produkter med personligt design, for at det valgte motiv vil ligne det viste billede så meget som muligt.  Uploadede billeder fra kunden konverteret til sort/hvid.

 

Vare-ID:0237-6

Relaterede produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn