Krammedyr

Krammedyr med navn

Et krammedyr med navn giver både glæde og omsorg til modtageren og passer derfor perfekt som gave. Krammedyret bliver hurtigt en krammeven, som sammen med den personlige mærkning med barnets navn gør krammedyret ekstra specielt. Vælg blandt krammedyr med forskellige motiver, farver og størrelser for at finde dit barns favorit!

Personlige krammedyr – navn indgår!

Uanset om du vælger en teddybjørn, en kanin eller et krammedyr i form af en fantasifigur, vil krammedyret med navn blive en vigtig del af dit barns opvækst. Ved at mærke krammedyret med barnets navn bliver det endnu mere personligt, samtidig med at det bliver lettere at holde styr på, hvem krammedyret tilhører. Nogle af vores krammedyr med navn kan også broderes med barnets fødselsdato, hvilket gør dem ekstra velegnede som dåbsgave eller til fødselsdagen. Kompletter gerne med vores andre børneprodukter som børnelamper, børnemøbler og legetøj for det komplette børneværelse.

Alle krammedyr skabes af vores designteam, som lægger hjerte og sjæl i hver eneste detalje på samtlige krammedyr. Materialer, farver og andre detaljer analyseres nøje for at slutresultatet skal blive så godt som muligt. Når du har lagt din bestilling, broderes eller trykkes dit krammedyr med barnets navn i farver, der matcher krammedyret. Selvfølgelig er den personlige mærkning inkluderet i prisen på alle vores krammedyr, så ingen ekstra omkostninger tilføjes bagefter.

Nusseklude, bløddyr og krammedyr med bideringe

I vores sortiment af krammedyr finder du et varieret udvalg med noget for enhver stil og smag. Populære er blandt andet vores bløde nusseklude, som har en perfekt størrelse til de allermindste børn. De giver glæde og trøst til det lille barn, samtidig med at de er en fin indretningsdetalje til børneværelset. Kompletter gerne med en hyggelig sovepølse for det ultimative sæt til sovetid. Til de mindste børn tilbyder vi også flere søde krammedyr med navn og bidering. Bideringen er lavet af et holdbart træmateriale, hvilket giver lindring, når tænderne begynder at vokse ud.

Hvad med en sød lille bløddukke med navn? Vores bløddukker kommer, ligesom alle vores krammedyr, med navn, hvilket gør dem både unikke og personlige. Selvfølgelig vælger du selv, om du vil mærke den med dit barns navn eller med bløddukkens eget navn. Her sætter kun fantasien grænser!

Kærlighed til både børn og vores planet

Hos Rofa Design værner vi om vores miljø og arbejder aktivt med forskellige bæredygtighedsspørgsmål. Vi er derfor meget stolte af vores kollektion af krammedyrskaniner, som er lavet af genbrugsmateriale. Ved at bruge genbrugsplast, som er samlet op fra havet, kombinerer vi kærligheden til både børn og vores planet. Et kram ad gangen.

Vi overlader intet til tilfældighederne og udfører regelmæssige tests af vores produkter, så du kan være sikker på, at dit barn ikke udsættes for skadelige materialer eller stoffer. Alle vores produkter er godkendt inden for Sveriges og EUs regler.

Når du bestiller et krammedyr fra os, starter processen med den personlige mærkning. De fleste krammedyr broderes eller trykkes med barnets navn. Den omtrentlige leveringstid, fra bestillingsdag til levering, er 4-5 arbejdsdage, men for at få en mere præcis leveringsdato anbefaler vi, at du kigger i vores checkout. 

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn