Skolestart


Gør dig klar til skolestart med en personlig skoletaske og tilbehør – køb 3 betal kun for 2!

Klar til skolestart – 3 for 2!

Gør dig klar til skolestart med praktiske og inspirerende skolesager, der inviterer til et skoleår fyldt med ny viden og inspiration. I vores skolestartskampagne finder du vores populære skoletasker, vandflasker og madkasser samt en række spændende tilbehør. Mix og match barnets favoritter – køb 3 betal kun for 2!

Hos Rofa Design er fokus altid på kvalitet og funktionalitet, og vores skolestartsprodukter er ingen undtagelse. Alle produkter er både holdbare og brugervenlige for at gøre skolestarten så gnidningsfri som muligt. Vores skoletasker og tilbehør kommer med personlig mærkning, som naturligvis er inkluderet i prisen. Med barnets navn trykt eller broderet på produkterne bliver det nemt at holde styr på, hvem tingene tilhører. Den personlige mærkning gør også vores skolestartsprodukter perfekte at give som gave, til både små og store børn.

Pak tasken til skolestart

Vores skoletasker kombinerer både komfort og funktion. Med polstrede skulderremme og justerbare spænder er de ideelle til at bære alt fra skolebøger, notesbøger og penalhuse, til vandflasker og madkasser fra skoleturen. For at gøre skoletasken ekstra personlig kan den enten broderes med barnets navn eller dekoreres med patches, hvor barnet selv vælger bogstaver og andre motiver. Vælg mellem forskellige designs og farver, og invester i den skoletaske, der bedst passer barnets behov og personlige stil.

I skolestartskampagnen indgår også et nøje udvalgt sortiment af penalhuse, gymnastikposer og flotte nøgleringe. Naturligvis matcher de vores skoletasker, så barnet nemt kan finde sine "3 for 2"-favoritter.

De perfekte tilbehør til skoleturen

Vi er meget stolte af vores miljøvenlige alternativer i vores skolestartskampagne. Her finder du vandflasker og madkasser, der er fremstillet af silikone, et giftfrit og allergivenligt materiale. På trods af langvarig brug bevarer produkterne deres form, hvilket resulterer i en længere levetid sammenlignet med andre materialer. De er desuden lette at rengøre og meget skånsomme mod et barns følsomme hud.

Vandflaskerne, snacks- og madkasserne er perfekte at tage med, når det er tid til udflugt med skolen. Det bløde silikone-materiale gør det nemt selv for de mindste børn at åbne og lukke madkassens låg. Populære er også vores sammenfoldelige vandflasker med motiv af en donut eller fodbold. Disse tager minimalt med plads, når skoleturen nærmer sig slutningen og giver derfor mere plads til eventuelle skatte, der findes undervejs. Alle vandflasker trykkes med barnets navn på det medfølgende bånd, hvilket gør det nemmere for både lærere og pædagoger at holde styr på, hvem vandflasken tilhører.

Mix og match barnets skolestartsfavoritter

Opdag vores sortiment af højkvalitets skolestartsprodukter og gør dit barn klar til det kommende skoleår med stil og selvtillid. Mix og match favoritterne, hvor du nu kan købe 3 skolestartsprodukter, men kun betale for 2.

Glem heller ikke at tjekke vores kampagne for børnehavestart, hvor vi tilbyder personlige børnetasker og tilbehør tilpasset de mindste børn. Naturligvis vælger du frit mellem de forskellige kampagner, hvilket er perfekt, hvis du har børn i forskellige aldre.

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn