Børnehavestart


Forbered dit barn på en vellykket børnehavestart med vores legesyge og praktiske børnerygsække, vandflasker og madkasser - køb 3, betal kun for 2!

Forbered dig til børnehavestarten med 3 for 2

Vores børnerygsække er specialdesignet til børnehavebørn og rummer både vandflaske og madkasse, samt skiftetøj, krammebamse og sutteklud. Den personlige mærkning med barnets navn på børnerygsækken og alt tilbehør vil gøre det lettere for børnehavepædagogerne at holde styr på, hvem tingene tilhører. Bland og match barnets favoritter for at få en komplet samling!

Pak praktisk til børnehaven

Forventningerne er ofte høje før børnehavestart, og det er derfor vigtigt, at dit barn kommer godt forberedt, så overgangen bliver så smidig og tryg som muligt. Vi har derfor forberedt et nøje udvalgt sortiment af høj kvalitet af børnehaveprodukter, der giver jer den bedste start på denne nye fase i livet.

Vores børnerygsække er specialdesignet til børnehavebørn med legesyge og farverige dyremotiver. Deres behagelige og funktionelle design med justerbare remme gør, at rygsækkene sidder perfekt og er nemme for børnene at bære selv i børnehaven. Til de allermindste er det muligt at købe et brystbånd, der fæstnes som en spænde på forsiden af tasken for at give bedre komfort, så rygsækken sidder godt på plads. For at gøre børnerygsækken ekstra speciel broderes den med barnets navn på taskens forside.

Lad barnet selv vælge motiv på sin nye følgesvend og match gerne rygsækken med vores vandflasker, snackbokse og madkasser. Selvfølgelig er alle produkter inkluderet i vores børnehavekampagne, hvor du kan købe 3 produkter, men kun betale for 2!

Klar til spændende udflugter

Hvad passer bedre end at pakke en matchende vandflaske og madkasse i rygsækken, når det er tid til udflugt med børnehaven? I vores sortiment af børnehaveprodukter finder du blandt andet vandflasker i silikone eller med termofunktion. Disse trykkes eller graveres med barnets navn, så de nemt finder hjem efter børnehaveudflugten.

Hold maden frisk og lækker i en madkasse eller snackboks, der også matcher vores vandflasker og børnehaverygsække. Deres optimale størrelse passer perfekt i en rygsæk og er derfor velegnet til både frokost eller mellemmåltid, samt opbevaringsboks til små skatte, der findes langs vejen.

Bland og match dine børnehavefavoritter

Hos Rofa Design fokuserer vi på kvalitet, sikkerhed og funktionalitet i forbindelse med udviklingen af nye produkter. Alle vores produkter er designet til at være både holdbare og brugervenlige, hvilket gør dem til det perfekte valg til børnehavestart. Vi er stolte af vores gode anmeldelser, og hvis et produkt ikke lever op til forventningerne, sætter vi grænsen ved 4,5 stjerner. 4,4 stjerner og du er ude! Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit barn føler sig tryg og komfortabel i sin nye miljø, og vores produkter er skabt for at lette denne overgang.

Vores børnehavekampagne giver dig mulighed for at blande og matche blandt praktiske produkter, der passer til alle børnehavebørn, men vi har også et sortiment af rygsække og tilbehør til de lidt ældre skolebørn, Skolestart. Selvfølgelig er det dig, der bestemmer, om du vil blande og matche fra begge kampagner, køb 3 og betal kun for 2!

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn